Fritidsgården Gluggen

Fritidsverksamheten årskurs 4-6

Fritidsverksamheten på fritidsgården Gluggen är öppen för barn som går i årskurs 4, 5 och 6. Den ersätter fritidshemmen när barnen gått ut årskurs 3. Verksamheten är öppen och kostnadsfri men kräver inskrivning.

Den öppna verksamheten för årskurs 4–6 är kostnadsfri och öppen för alla i Arboga kommun. Verksamheten bygger på glädje, värdegrundsarbete och sist men inte minst medbestämmande.

På Gluggen får barnen möjligheter att vara kreativa i olika former. Rörelseaktiviteter så som pingis och biljard m.m. finns på Gluggen. Förutom vanliga spel så finns såklart även Tv-spel att tillgå. VR-spel och simulator-spel kan man också få uppleva i vårt Tv-spelsrum. Barnen kan även vara kreativa i vårat hantverksrum.


Mellanmål

Under tiden barnen är på Gluggen kan barnen även köpa enklare mellanmål. Swish finns och funkar alldeles utmärkt. Barnen får handla fram till klockan 16:00.


Aktivitetsonsdagar. Varje onsdag kör vi förbestämda aktiviteter tillsammans på Gluggen. 16:30 - 18:00. Tv-spelsturnering. Sällskapsspel, hantverk eller någon utomhusaktivitet. Ej under sommarlovet.


Läs mer om aktivitetsonsdagar


Det bästa med Gluggen?

"Det finns mycket att göra"

Ungdom*Inskrivning

För att säkerställa kvalitén, öka barnets och personalens trygghet ska barnets vårdnadshavare lämna in nödvändig information till oss i samband med att barnet börjar vara på Gluggen. Uppgifter så som kontaktuppgifter och ev. allergier ska lämnas in.Vårdnadshavare behöver inte uppge dagar och tider då barnet ska vara på Gluggen. Inskrivningen handlar om att säkerställa kontaktuppgifter m.m.

Informationen till Gluggen överlämnas i pappersform och i samtal med någon av personalen. Samtalet beräknas ta ca 15min.


Personuppgiftsbehandlingen sker i enlighet med dataskyddsförordningen (EU 2016:679, GDPR), annan tillämpbar lagstiftning och kommunens riktlinjer. Uppgifterna sparas under ett år.


Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: