Ekbackens dagliga verksamhet

Ekbackens Dagliga verksamhet ligger på Ekvägen 3 och 7. Här erbjuds olika verksamheter.

Ekvägen 3

Kontorsgruppen

Arbetar med uppgifter som kopiering, skriver information till andra verksamheter och gör utskick, tar fram bilder på dator som används till bildstöd och schema, dokumentförstöring. Här får man även egentid vid datorn.

Mellangruppen

Arbetar med att tvätta handdukar till verksamheterna, läser och lyssnar på musik, sorterar efter eget sinne och går dagliga promenader. Förutom att sköta dukning och avdukning så bakar man någon dag i veckan. De river även mattrasor och kasserade böcker från biblioteket.

Skapande gruppen

Arbetar med skapande aktiviteter, klär ut sig och sjunger karaoke, målar, klistrar, fantiserar i olika material.

 

På Ekvägen 3 finns även ett sinnesrum där man kan koppla av i en skön varm vattensäng, lyssna på rogivande musik och titta på ljusinstallationen. Där kan man också få möjlighet till Taktil massage.

Ekvägen 7

svantavla

Konstgruppen

Kan erbjuda skapande arbeten som omfattar måleri i akvarell och akryl, teckning och betonggjutning med mera. Våra egna utställningar hyrs eller lånas ut och kan ses på företag eller i kommunens egna lokaler.

Miljögruppen

Har sin verksamhet på Ekvägen där den huvudsakliga uppgiften är att hämta återvinningsmaterial till exempel papper, kartong, plast, plåt och en del deponi från gruppbostäderna och från andra förvaltningar. Det insamlade materialet körs sedan till Miljöstationen. Andra aktiviteter är vissa inköp och fruktleveranser till personalen på gruppbostäderna. De servar även våra verksamheter med transporter av post och kaffebeställningar.

ekloppan

Ek-loppan

Är en loppisverksamhet i samarbete med Arbetsmarknadsenheten. Vi tar tillvara på det som slängs i containern vid Återbruket för att sedan sälja det i våran loppis lokal på Ekvägen.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: