Bostäder, tomter och offentliga lokaler

Bild på flygfoto över Arboga stadskärna

Flygfoto över Arboga stadskärna

Letar du efter ny bostad eller vill du bygga ditt eget hus? Här hittar du information för dig som söker bostad, för dig som vill bygga ditt eget hus och för dig som behöver anpassa din nuvarande bostad.

Bygga hus

Vill du bygga ditt eget hus så kan du anmäla dig till Arboga kommuns tomtkö för att få information när kommunen släpper nya tomter. Du kan även se om det finns lediga tomter som du är intresserad av. Det finns även privata aktörer som erbjuder lediga tomter i Arboga med omnejd. Dessa tomter hittar du på Hemnet, Nethem eller andra bostadssidor.

Hitta ny bostad

Är du intresserad av att hyra en bostad vänder du dig till respektive hyresvärd. Är du intresserad av att köpa en bostad i Arboga finns det flera mäklare du kan vända dig till. Du kan även söka bostäder till salu på sidor som Hemnet och Booli. Information om nyproduktion i Arboga hittar du även på vår hemsida.

Särskilt boende

Söker du särskilt boende för äldre eller funktionshindrade? Här finns information om:

Bostadsanpassning

Du som har en bestående funktionsnedsättning och behöver anpassa din bostad för att bo kvar kan ansöka om bidrag. Det kan till exempel handla om att ta bort trösklar, sätta upp ett stödhandtag eller anpassa ditt badrum.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: