Arboga stadsnät

Fibernätet Arboga stadsnät är öppet för olika leverantörer. Det innebär att de fastighetsägare som ansluter sig till nätet inte är bundna till en specifik leverantör av exempelvis internet, tv eller telefoni.

Under 2014- 2017 byggde Arboga kommun ett fibernät, Arboga stadsnät. För närvarande är det företaget Zitius som driver och övervakar driften för Arboga stadsnät.


Utbudet av leverantörer och innehåll hittar du via Zitius kundportal; www.zmarket.se. Portalen är en webbsida där du som kund har möjlighet att sköta beställningar eller ändringar av ditt abonnemang. Har du fler frågor kring utbud och bredbandpaket kan du vända dig till Zitius bredbandrådgivning på telefonnummer 010-130 79 79.


Det finns inte några utbyggnadsplaner för Arboga stadsnät men i vissa områden kan det finnas möjlighet till efteranslutning där stadsnätet redan finns etablerat.


Se karta över områden där fiber finns, samt olika operatörer: Länk till karta Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Har du en fastighet inom Arboga stadsnäts område och är intresserad av att ansluta dig till fiber, fyller du i formuläret nedan.

Intresseanmälan är inte bindande.


Efter anmälan undersöker Arboga kommun om och eventuellt när det är möjligt för din fastighet att efteranslutas. Det som avgör pris och tidpunkt är hur många fastighetsägare som önskar att efteransluta sig i samma område.


Har du frågor om Arboga stadsnät och efteranslutning kan du mejla till stadsnat@arboga.se eller kontakta oss på telefonnummer 0589-870 00.


Intresseanmälan


Ex. Botviden 1:43
Personuppgifter
Personuppgifter


Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: