Fritidshem

Den första januari 2022 går fritidshemmen i Arboga över till Edlevo och Unikum som ersätter tidigare system inom schemaläggning, in- och utcheckning samt kommunikation från fritidshemmen.

Edlevo

Edlevo är platsen där du som vårdnadshavare:

  • Frånvaroanmäler ditt barn
  • Ansöker om ledighet för ditt barn
  • Ser närvaro- och frånvarotid för ditt barn
  • Registrerar vilka personer som får hämta barnet
 

Finns som app (gratis)

Edlevo hette tidigare Tieto Edu. Därför kan appen ha den gamla logotypen och i vissa manualer och instruktioner kan det fortfarande stå Tieto Edu. Det spelar ingen roll vilket namn det står på appen eller manualen. Det är endast namnet som är utbytt, alla funktioner är kvar.

Så här registrerar du fritidshemsschema

Så här registerar du ledighetsansökan

Unikum Familj

Unikum är ett digitalt verktyg där du enkelt kan följa och vara delaktig i ditt barns vardag, utveckling och lärande i skolan – både via mobilen och datorn. I Unikum hittar du dokumentation från fritidshemmen. Ladda gärna ner appen Unikum Familj för att ta del av information på ett smidigt sätt! Du kan även använda Unikum via webben. På Unikums webbplats hittar du information om hur du som vårdnadshavare använder Unikum Familj.

Se en översiktlig film om hur Unikum Familj fungerar (3 minuter)

 

 

Inloggning till e-tjänsterna

Från och med 1 januari 2022 kan du logga in till Edlevo och Unikum Familj. Du som vårdnadshavare i Arboga kommun behöver inte ansöka om konto varken i Edlevo eller Unikum, utan du loggar in direkt med Bank-ID eller Freja eID. Freja eID kan användas även av dig som inte har ett fullständigt personnummer. Apparna är gratis.

Frågor?

Har du frågor om ditt barns konto eller din inloggning, ta kontakt med barnets kontaktlärare på skolan.

 

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: